A fotózásokról / Árak

Hogyan zajlik egy fotózás?

Részletes ismertető minden témából

 

Esküvő fotózás

Azt gondolom, hogy a nagy napra profi fotóst válasszunk inkább, és ne a barátjával, családtagjával örökítse meg ezt a különleges napot. Ez azért fontos, mert a barátok/rokonok nem tudnak egész este mulatni, ha közben fényképezniük kell. Nem lehet egyszerre vendég is meg fotós is az ember, ezt már a saját bőrömön is tapasztaltam. Ráadásul nem mindegy, hogy profi felszereléssel majd szintén profi utómunkával, vagy okos telefonnal/kompakt géppel fényképez az ember. Az eredmény és az élmény mindenképpen többet ad majd, ha profi, tapasztalt fényképészt választunk.


Egy esküvőn az alábbi programok fotózására kerülhet sor:

ElőkészületekBea_Krisztián_Esküvő 184re

Itt általában az Ara kerül a fotózás középpontjába, megörökítve azokat a pillanatokat, amikor a női családtagok/barátok segítenek a menyasszonyi ruhával, esetleg a sminkes vagy a fodrász munkája. Ezek belsőségesebb pillanatok, amiket manapság egyre kevesebben szoktak megörökíteni, de szerintem érdemes.

 

 


Kreatív fotózásIca_Gabi_Eskuvo 191re

A kreatív fotózást a szertartás előtt vagy után szoktuk megvalósítani, általában a szabadban (ha az idő is kedvez), de lehet egy romos épületben, műteremben, sőt, egy másik alkalommal is megvalósítható, igényük szerint. Itt beállított képek készülnek csak az ifjú párról, esetleg még a koszorúslányokkal/tanúkkal.

A teljes kreatív anyagból 15 kép retusálását tartalmazza az alap csomag.

 


SzertartásBea_Krisztián_Esküvő 431re

Ez az a momentum, amit semmiképp sem hagyhatunk ki, ha már fotóst hívunk, hiszen ez a legfontosabb pillanat, amikor két szerelmes lélek összeköti életüket. Esküvői és polgári szertartás fotózását egyaránt vállalom, akkor is, ha mindkettőre sor kerül. Általában a szertartás után csoportos képek készülnek a barátokkal, családtagokkal igényük szerint.

 

 


Lagzi

A lakodalom az a pont, amikor már mindenkiből elszáll az izgalom, és már csak a mosoly és jókedv Andi és Tomi esküvője 590marad. Feldobva még ezt a játékos feladatokkal, ami megörökítve szuper emlék, amit majd évek múlva is öröm lesz nézegetni a családdal.

Természetesen fotózás szempontjából részekre bonthatóak a programok, kívánság szerint, nem kötelező az egész csomagot megvásárolni, tehát egyedi árajánlatot is lehet kérni.

A képeket átnézve, kiválogatva, alap javításokkal e-mailben küldöm el a fotózástól számított 2 héten belül. Lehet kérni CD/DVD-re is postázva felárral (az aktuális postai díjaktól függ az ár).

Teljes esküvői csomag: 120 000 Ft (tartalmazza a felsorolt programokat, kivétel a műtermi szolgáltatást)

Egyedi ajánlatkérés


Családi fotózás

Éberth családi 015 (Large)Ide tartozik a Babafotózás és a Kismamafotózás is, a hagyományos családi fotózások mellett. A megrendelő kérésére, bármilyen ötletet igyekszem megvalósítani. Itt is lehetőség van szabadtéri, illetve műtermi képek készítésére Budapesten és vidéken egyaránt.

Régen nagyobb „divat” volt a családi fotózás, hála mai modern digitális világnak, pedig higgyék el, mindig jó visszanézni a családi-, gyermekkori képeket papíron is. Én magam is tartok fényképes albumokat az otthonomban és néha fellapozom azokat egy kis nosztalgiázásért.

Ezek meghitt pillanatok, amikre az embernek szüksége van, bár nem felejtjük el őket, mégis jó érzés bekeretezve kitenni a lakásban, megmutatni a családnak, párunknak, barátainknak, vagy akár egyedül elmerengeni bennük néhanapján.

Egyedi kérésre a kis kedvencekkel is lehet fotókat kérni, hiszen a háziállatok az emberek legjobb barátai, mondhatjuk, hogy ők is a családhoz tartoznak.

 

Családi csomag árak:

Budapesten szabad téren: 25 000 Ft 

Budapesten műteremben 35 000 Ft

Zagyvaszántón: 25 000 Ft (Műteremben és szabadtéren egyaránt)

Egyéb vidéki szabadtéri helyszínen: 30 000 Ft -tól.

A csomagok 2 óra fotózást tartalmaznak. A képeket (max 60 nyers és ebből 10 retusált) e-mailben a fotózástól számított 1 héten belül elküldöm. Lehet kérni CD/DVD-re is postázva felárral (az aktuális postai díjaktól függően).

Extra retusálás kérése: 1500 Ft/kép

Egyedi ajánlatkérés


Portfólió fotózás

Bea 076re (Large)Miért jó a portfólió fotózás?

  • Álláskeresésnél, az önéletrajzhoz – Egy jó kisugárzású fotó megnöveli az álláskeresés esélyeit
  • Párkereső oldalra – Nagyobb lehetőséggel indul a párkeresésben is, ha igényes képeket tölt fel magáról
  • Karrier építéséhez, saját weboldalra – Bizonyos szolgáltatásokat, termékeket is szívesebben vásárolunk, ha igényes megjelenéssel/profillal találkozunk
  • Kezdő modelleknek alapvető feltétel egy profi portfólió
  • Párjának, családjának, barátainak ajándékba – Ünnepekre, Különösen Valentin napra izgalmas ajándék ötlet lehet például egy fehérneműs fotózás, de Karácsonyra, szülinapra, stb. is lehet ötletes fotókat ajándékba adni.
  • Egyéb lehetőségek is felmerülhetnek, természetesen az ön egyedi igényeire szabva!

Kérésre fodrászt és sminkest is tudok biztosítani.

 

Portfólió csomag árak:              

Budapesten szabad téren: 25 000 Ft 

Budapesten műteremben 35 000 Ft

Zagyvaszántón: 25 000 Ft (Műteremben és szabadtéren egyaránt)

Egyéb vidéki szabadtéri helyszínen: 30 000 Ft -tól.

A csomagok 2 óra fotózást tartalmaznak. A képeket (max 60 nyers és ebből 10 retusált) e-mailben a fotózástól számított 1 héten belül elküldöm. Lehet kérni CD/DVD-re is postázva felárral (az aktuális postai díjaktól függően).

Extra retusálás kérése: 1500 Ft/kép

Egyedi ajánlatkérés


Reklám és termékfotózás

BMW 098_6_7_tonemapped1Az eladáshoz elengedhetetlen a jó minőségű fotó a termékről/szolgáltatásról, amit kínálunk.

Az ár függ a fotózás időtartamától és a kész képek mennyiségi igényétől. Budapesti, illetve Zagyvaszántói fotóstúdióban, vagy a helyszínen történhet a fotózás. Vidéki megrendellés esetén felmerülhet az útiköltség is. Szükség esetén grafikai utómunkálatokat is végzek .

Egyedi ajánlatkérés


Régi vagy rossz állapotú fotók retusálása

A retusálás önmagában elég gyakori egy profi fotós életében. Számomra fontos az, hogy lehetőleg úgy történjen a retus másolataretusálás, hogy közben a fotón ne történjen drasztikus, illetve látható képi változás. Ez a modellek fotózásakor, és a sérült képek esetében is fontos szempont. A régi előhívott fényképek lehetnek akár több 10-20-30 évesek is, ezért egy idő után a nem megfelelő tárolás vagy egyéb káresemény miatt romolhat a minőségük, sérülhetnek. Bár még van, ahol végeznek film előhívást, előfordulhat, hogy nem találjuk a negatívokat, és szeretett rokonokról készült fotónkon kár keletkezett. Ilyenkor lehetőség van arra, hogy aprólékos kidolgozott munkával kijavítjuk a hibát. Természetesen ez akkor valósítható meg, ha a képen nem keletkezett olyan mértékű sérülés, hogy az a felismerhetetlenségig roncsolódott. Referenciamunka megtekintéséhez tekintse meg fotógalériámat!

Sérült fotók retusálási díja:

A kép állapotától függően 2 000 – 6 000 Ft/kép e-mailben megküldve, vagy személyesen átadva néhány napos határidővel (a munka mennyiségétől függően).

Megrendelés 

 

( Esküvő fotózás, Esküvői előkészület fotózása, Lagzi fotózás, Reprodukció, Retusálás, Női portfólió, Igazolványkép, Modell fotózás, Műtermi fotózás, Családi fotózás, Baba fotózás, Kismama fotózás, Gazdi és kedvence fotózás, gyermek portfólió fotózás, Férfi portfólió fotózás, Fotózás Budapesten, Pest megye fotós, Heves megye fotós, Rendezvény fotózás, Reklám fotós, Tárgy fotózás, Tuning autók fotózása, Keresztelő fotózás, Esemény fotózás, Profi fotós, Táj fotózás )